Известие

Collapse
No announcement yet.

гърми на бензин

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• гърми на бензин

колеги имам един проблем. колата ми пали винаги на бензин и след тва веднага обръща на газ като дигна над около3 хил. оборота. попринцип си я карам на газ но ся с тия цени предпочитам на бенз обаче когато загрее на бензин и си я оставя на него започва да гърми в ниските обороти, а докато е студена няма никакъв проблем с бензина. сменял съм свещи, кабели, дебитомер, не ми показва никви грешки ходих на диагностика. ако някой може да помогне
    благодаря предварително
    Alfa Romeo 156 1.8 TS
    Alfa Romeo 146 1.4 16V Junior-ex

Клапани и повдигачи!Ако е механичен проблема.Обогатена смес,ако е електронен.Това вкллючва доста неща.Опитай се да ги елиминираш едно по едно,като ги изключваш:ламбда;температурните датчици.Не спомена къде ти гърми.В ауспуха или във всмукателните тръби.
    На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
    Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

ами във въздушния филтър гърми, а на диагностиката ми казаха че няма никави грешки и всичко е нормално
      Alfa Romeo 156 1.8 TS
      Alfa Romeo 146 1.4 16V Junior-ex

Comment

Най-вероятно са повдигачи.Може и всмукателен клапан.Замери си компресията!
        На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
        Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Я пробвай като я запалиш и поработи малко я угаси и запали на ново дали ще гърми!
          146 1.6V TS. 147 1.9 JTDmsigpic

Comment

на мен ми изпляска дебитомера и гърми така на бензин

Comment

Working...
            X